Att ha onsdag

Postat i Hemmet Livet därtill kl. 19:06 av | Skriv/Läs kommentarer(1) |

Jag och M har en s k liten myskväll. Jag har fixat runt i lägenheten (bl a packat upp alla klämmor), duschat etc. samtidigt som M ligger och snarkar i soffan. Det är verkligen mys på hög nivå!

Något jag har fått för mig nu (men varit sugen på ett tag) är att bygga om mitt kök lite. Helt plötsligt har jag tre miljoner idéer om vad jag skulle vilja göra. Bl a införskaffa fler vuxenpoäng genom att bygga ett vinställ (också med hopp om att alltid ha det välfyllt.. hur vuxet är inte det liksom? Att ha en massa trevliga viner hemma och dessutom vara så helylle att man aldrig dricker upp dem!). Nejdå, vin är till för att avnjutas genom konsumtion. Till hjälp har jag F&F som sagt att de börjat bli rastlösa och gärna bygger kök för.. hmm 4e gången? Nu pratar vi iofs inte bygga om allt, bara en del -men den delen är tillräcklig för att jag oj:ar mig över min okunskap tillika ohändighet. TUR att man har händiga vänner!

Har vi tur dyker några trevliga bilder från nyår upp också ikväll. Det är mestadels bilder på mat.. säger ju en hel del om mig.Annons:

Skriv/Läs kommentarer

  • Felicia 2012-01-19 Åh jag vill se nyårsbilder!! Trodde inte de togs en enda bild :O Kul!

Skriv En Kommentar

Om mig

  • Hej! Jag heter Sandra och har nyligen bosatt mig på Kungsholmen tillsammans med sambo och hund.

    Till vardags arbetar jag och har fram tills nu även varit egen företagare. Min fritid kantas av min stora kärlek, min vovve M, träning, vänner och ett ständigt jagande efter affärsidéer.

    Jag älskar New York, en stad som under en period har varit mitt hem. Jag är opraktiskt lagd, älskar tekniska prylar, äter gärna god mat och bloggar om vardagens ting när inspirationen finner sig.

Tweets från Sandra


Kategorier

Länkar

Arkiv

Blogg listad på Bloggtoppen.se
bloglovin