Att komma till insikt med tekniken

Postat i Okategoriserat kl. 12:14 av | Skriv/Läs kommentarer(0) |

Snart kommer jag att bli "tvungen" att ge upp min retro-iFån. Att ställa kravet att app-världen ska anpassa sig efter oss med supergammalt OS är bara att glömma. En efter en behöver jag begrava mina appar. Nu senast; bankappen. RIP. Men det har ju blivit min grej att ha den första iphonen som tillverkats.. Och eg så är det ju inget fel på den. Den hänger inte riktigt med i teknikens utveckling bara. Kanske ska jag ta mig till Apple Store på min iPhones 4-årsdag och slå till på den nya...

Annons:

Skriv/Läs kommentarer

Skriv En Kommentar

Om mig

  • Hej! Jag heter Sandra och har nyligen bosatt mig på Kungsholmen tillsammans med sambo och hund.

    Till vardags arbetar jag och har fram tills nu även varit egen företagare. Min fritid kantas av min stora kärlek, min vovve M, träning, vänner och ett ständigt jagande efter affärsidéer.

    Jag älskar New York, en stad som under en period har varit mitt hem. Jag är opraktiskt lagd, älskar tekniska prylar, äter gärna god mat och bloggar om vardagens ting när inspirationen finner sig.

Tweets från Sandra


Kategorier

Länkar

Arkiv

Blogg listad på Bloggtoppen.se
bloglovin