Att göra nytta sista dagen

Postat i Livet därtill Hemmet Allmänt kl. 14:18 av | Skriv/Läs kommentarer(1) |

Sista dagen på året! Hur kan man spendera denna?

Jag sprang lite ärenden innan lunch vilket innefattade att ställa om mitt klockarmband/ta bort länkar. Detta gjorde dem helt kostnadsfritt trots att det inte var där klockan köptes, vilken service! Sedan köpte jag ett fodral till iFånen (kan berätta att den redan dunsat i golvet 3 gånger här hemma.. bådar ju gott).

Imorse åt jag frukost i strålande solsken!


Detta trevliga,  lilla nöje resulterade i en förskräckt Sandra som försökte se ut genom fönstrena. De var så megaskitiga att det var alldeles suddigt på innergården. Och nej, jag borde inte bli förvånad eftersom jag har bott här sedan maj 2010 och (håll i er nu) inte putsat fönstrena en enda gång!

Det blev SVART (se fläckarna) efter att jag dragit med den där putssaken. Från INSIDAN. Kan ni tänka er. Äckligt.

Sedan när jag ändå var i fixar-tagen så skruvade jag åt mina stolar ordentligt, så nu kan man sitta hemma hos mig utan att behöva vara rädd för att dunsa ned på svanskotan på golvet. Kan säga att det var lite risky att stå på stolarna och putsa fönstrena -därav insikten.


Äger faktiskt två skiftnycklar! Eller ja, det är så de heter va?

Funderar på att sova middag nu så man är fit for fight för kalaset ikväll. Gott Nytt År!
Annons:

Skriv/Läs kommentarer

  • Nicole 2012-01-22 Klockrent inlägg.

Skriv En Kommentar

Om mig

  • Hej! Jag heter Sandra och har nyligen bosatt mig på Kungsholmen tillsammans med sambo och hund.

    Till vardags arbetar jag och har fram tills nu även varit egen företagare. Min fritid kantas av min stora kärlek, min vovve M, träning, vänner och ett ständigt jagande efter affärsidéer.

    Jag älskar New York, en stad som under en period har varit mitt hem. Jag är opraktiskt lagd, älskar tekniska prylar, äter gärna god mat och bloggar om vardagens ting när inspirationen finner sig.

Tweets från Sandra


Kategorier

Länkar

Arkiv

Blogg listad på Bloggtoppen.se
bloglovin