Att förbättra trivseln i tvättstugan.

Postat i Livet därtill kl. 14:43 av | Skriv/Läs kommentarer(0) |

Jag är ju lite småansvarig för städningen/tvättstugorna i föreningen.. Nu hade tydligen våra halvtrasiga tvättbackar fått fötter. Så kirrade nya på Clas Ohlson nu när jag var ute och handlade julgrejer. Är egentligen förvaringsbackar men de funkar väl lika bra att ösa tvätt i? Handtagen är ju liksom ingjutna i resten av plasten och jag tror ju mer på det än separata handtag.

Annons:

Skriv/Läs kommentarer

Skriv En Kommentar

Om mig

  • Hej! Jag heter Sandra och har nyligen bosatt mig på Kungsholmen tillsammans med sambo och hund.

    Till vardags arbetar jag och har fram tills nu även varit egen företagare. Min fritid kantas av min stora kärlek, min vovve M, träning, vänner och ett ständigt jagande efter affärsidéer.

    Jag älskar New York, en stad som under en period har varit mitt hem. Jag är opraktiskt lagd, älskar tekniska prylar, äter gärna god mat och bloggar om vardagens ting när inspirationen finner sig.

Tweets från Sandra


Kategorier

Länkar

Arkiv

Blogg listad på Bloggtoppen.se
bloglovin