Att bli glad inombords

Postat i Livet därtill Inspiration kl. 20:33 av | Skriv/Läs kommentarer(2) |

Åååå vad GRYMMA N och hennes danspolare var. Mäkta imponerad... när jag gick därifrån var jag verkligen fylld av glädje inifrån (då tror jag faktiskt att man kan säga att de lyckats väääldigt bra). Behöver verkligen lite mer kultur i mitt liv. Eftersom jag avskyr det vanligt förekommande uttrycket och inställningen "mycket snack och liten verkstad" så är det dags att göra något åt det. Armémuseum nästa? Vem hakar? Måste ju vara något halvintressant iaf! Stadsmuseum är redan inbokat (dock inte satt datum) för att spana in 20talets arkitektur och utformning.

Nu blir det glöggté och SATC här. Ladda inför sista jobbveckan innan jul!
Annons:

Skriv/Läs kommentarer

 • Bettan 2011-12-18 I can go with you! Mer kultur åt folket;) Haha! Kram
 • Nicole 2012-01-22 Ååå Sandra vad glad jag blir!!:D:D Tack!!

  Jag går gärna på Armémuséet med dig, om du inte redan har gjort det:)
  Det finns många muséum jag vill gå på. Trevligt med en ny nördkompis!

Skriv En Kommentar

Om mig

 • Hej! Jag heter Sandra och har nyligen bosatt mig på Kungsholmen tillsammans med sambo och hund.

  Till vardags arbetar jag och har fram tills nu även varit egen företagare. Min fritid kantas av min stora kärlek, min vovve M, träning, vänner och ett ständigt jagande efter affärsidéer.

  Jag älskar New York, en stad som under en period har varit mitt hem. Jag är opraktiskt lagd, älskar tekniska prylar, äter gärna god mat och bloggar om vardagens ting när inspirationen finner sig.

Tweets från Sandra


Kategorier

Länkar

Arkiv

Blogg listad på Bloggtoppen.se
bloglovin