Att vara bildlös

Postat i Livet därtill kl. 19:53 av | Skriv/Läs kommentarer(1) |

BiIdlösa bloggen talar.

Igår var min snälla pappa här och fixade i lgh. Så nu har jag en brandvarnare som hänger uppe i taket (igen), full belysning i badrum, en lampa som är ORDENTLIGT uppsatt i klädkammaren, konstaterat att mina fönster inte alls läcker onomalt och en toapappershållare! Snäll pappa det där.. sedan såg han till att hans barn blev mätta också genom att bjuda på middag på Bagpipers. Det var väldigt snällt, tack för det!

Påväg hem från Bagpipers köpte jag bl a diskmedel och fick en sjukt bra känsla efteråt. Haha, av diskmedel? Det var snarare känslan av självständighet (okej.. ja, uppenbarligen klarar jag inte av de där praktiska prylarna som att hänga upp saker..), självständighetskänsla trots att jag bott själv i 4 1/2 år.

Idag så har jag packat order sedan jag kom hem, lagat mat och nu tänkte jag ha en myskväll med M då han har ont i andra tassen :-(.Annons:

Skriv/Läs kommentarer

  • Nicole 2011-11-25 Jag vet vad du menar!! I feel it too! Och jag njuter till fullo varje gång för det är jag värd!

Skriv En Kommentar

Om mig

  • Hej! Jag heter Sandra och har nyligen bosatt mig på Kungsholmen tillsammans med sambo och hund.

    Till vardags arbetar jag och har fram tills nu även varit egen företagare. Min fritid kantas av min stora kärlek, min vovve M, träning, vänner och ett ständigt jagande efter affärsidéer.

    Jag älskar New York, en stad som under en period har varit mitt hem. Jag är opraktiskt lagd, älskar tekniska prylar, äter gärna god mat och bloggar om vardagens ting när inspirationen finner sig.

Tweets från Sandra


Kategorier

Länkar

Arkiv

Blogg listad på Bloggtoppen.se
bloglovin