Att ha söndag

Postat i Livet därtill Mållgan Matlagning Allmänt kl. 19:51 av | Skriv/Läs kommentarer(0) |

Faktiskt inte så mkt måndagsångest. Det enda som känns riktigt, riktigt surt f n är M som fasen aldrig blir bättre. Eller jo, det blev han någon dag eller två, sen kom det tillbaka. Sedan lugnade det sig. Sedan kom det på andra tassen. Och nu har första tassen fått en böld som är 1*1,5 cm stor -igen. Det är ganska mycket på en liten mops vars tass kanske är 3 cm bred från början. Känns inget roligt. På tisdag är det veterinärbesök igen... Och jag smörjer och badar och ja, det hjälper inte. Jag själv skulle också behöva gå till läkaren men jag känner inte att jag har tid. Har varit tvungen att vara borta så mkt ifrån jobbet med alla vetbesök så det får vänta. M är prio ett.


Igår blev jag extremt kladdkakesugen. Den blev mkt bra och lever farligt i kylen.


Det kanske inte syns, men det är lasagne. Grymt bra matlådemat. Idag köpte jag något som jag varit sugen på sjukt länge, sockerärter. Fan vad gott det är!


Annons:

Skriv/Läs kommentarer

Skriv En Kommentar

Om mig

  • Hej! Jag heter Sandra och har nyligen bosatt mig på Kungsholmen tillsammans med sambo och hund.

    Till vardags arbetar jag och har fram tills nu även varit egen företagare. Min fritid kantas av min stora kärlek, min vovve M, träning, vänner och ett ständigt jagande efter affärsidéer.

    Jag älskar New York, en stad som under en period har varit mitt hem. Jag är opraktiskt lagd, älskar tekniska prylar, äter gärna god mat och bloggar om vardagens ting när inspirationen finner sig.

Tweets från Sandra


Kategorier

Länkar

Arkiv

Blogg listad på Bloggtoppen.se
bloglovin