Att ha fått en värmande tisdag

Postat i Jobb Inspiration Livet därtill kl. 18:31 av | Skriv/Läs kommentarer(3) |

Trots iskyla (både ute och inne på kontoret) blev jag alldeles varm inombords idag på eftermiddagen. En av mina kolleger ringde för att berömma mig. Han ville alltså inget annat, utan ringde helt enkelt rakt uppochned för att tala om hur jäkla duktig jag var, hur mycket jag underlättar för hans arbete och att jag är en av  anledningarna till att han orkar pallra sig upp på morgonen. Alltså.. hur fantastiskt är det inte att få höra något sådant? Jag försöker inte väcka klubben för inbördes beundran här.. snarare visa på hur mycket uppskattning verkligen betyder.

Med några ord kan just du göra någon så jäkla glad. Ord som kommer rakt från hjärtat.

Och vad svarade jag? Jaa.. vad svarar man? Tackade en miljon gånger och sa att det verkligen värmde. För det gjorde det.

 
Annons:

Skriv/Läs kommentarer

  • Bettan 2011-11-15 Härligt att höra! Det förtjänar du! Megakram
  • Ilhan 2011-11-16 Vilket trevligt wake-up call!
  • Felicia 2011-11-16 Åh va härligt å få höra! Hoppas du känner samma sak å gå till jobbet nu för att du verkligen känner dig behövd :)
    Lite konstig mening kanske ja vet men ja orkar inte skriva om den utan skriver en ny här i stället haha

Skriv En Kommentar

Om mig

  • Hej! Jag heter Sandra och har nyligen bosatt mig på Kungsholmen tillsammans med sambo och hund.

    Till vardags arbetar jag och har fram tills nu även varit egen företagare. Min fritid kantas av min stora kärlek, min vovve M, träning, vänner och ett ständigt jagande efter affärsidéer.

    Jag älskar New York, en stad som under en period har varit mitt hem. Jag är opraktiskt lagd, älskar tekniska prylar, äter gärna god mat och bloggar om vardagens ting när inspirationen finner sig.

Tweets från Sandra


Kategorier

Länkar

Arkiv

Blogg listad på Bloggtoppen.se
bloglovin