Att ha 79%.

Postat i I Vasastan kl. 19:47 av | Skriv/Läs kommentarer(0) |

Nu ikväll hade jag äntligen lite tid till att läsa lokaltidningarna! äste i den ena att belåningsgraden i Vasastan är 79%. 79%?! Hur har folk råd att betala av på deras lån egentligen? För då snackar vi kanske inte 1-2 miljoners lån utan betydligt mer. Ja, det där kan man ju fundera lite på. Enligt den statistiken var det också i Vasastan man hade minst belåning. På Södermalm var det "värst" med 83%. Eller är det så att Södermalmsborna är smartare och investerar i något med högre avkastning?

Tåls att tänka på det där.
Annons:

Skriv/Läs kommentarer

Skriv En Kommentar

Om mig

  • Hej! Jag heter Sandra och har nyligen bosatt mig på Kungsholmen tillsammans med sambo och hund.

    Till vardags arbetar jag och har fram tills nu även varit egen företagare. Min fritid kantas av min stora kärlek, min vovve M, träning, vänner och ett ständigt jagande efter affärsidéer.

    Jag älskar New York, en stad som under en period har varit mitt hem. Jag är opraktiskt lagd, älskar tekniska prylar, äter gärna god mat och bloggar om vardagens ting när inspirationen finner sig.

Tweets från Sandra


Kategorier

Länkar

Arkiv

Blogg listad på Bloggtoppen.se
bloglovin