Att ha 40 dagar kvar

Postat i Livet därtill kl. 20:44 av | Skriv/Läs kommentarer(3) |

Ja, det är alltså så många futtiga dagar kvar på det här året. Sedan kliver vi in i 2012 och året då jag fyller 25. 25.. det var då man skulle ha villa, vovve (har!), hus, barn och Volvo. Ett rätt av 5 totala.

Förövrigt kommer jag ha grym träningsvärk imorgon. Idag provade jag Kettlebells med en PT för första gång. Har även fått lite tips eftersom jag känner mig som en ostbåge i ryggen.
Annons:

Skriv/Läs kommentarer

  • Bettan 2011-11-22 Hehe, Sandra. Det är snarare vid 35 man ska ha villa, volvo, vovve och barn;) Om man nu överhuvudtaget kan säga att man "ska" någonting...

    Åh, kul med pt, det skulle jag också vilja prova! Kram
  • Sandra 2011-11-22 Väldigt sant.. eller snarare så man ser det idag. Men för 10 år sedan så var det åldern 25 som "gällde" ;-)
  • Felicia 2011-11-23 2012 går jorden under...

Skriv En Kommentar

Om mig

  • Hej! Jag heter Sandra och har nyligen bosatt mig på Kungsholmen tillsammans med sambo och hund.

    Till vardags arbetar jag och har fram tills nu även varit egen företagare. Min fritid kantas av min stora kärlek, min vovve M, träning, vänner och ett ständigt jagande efter affärsidéer.

    Jag älskar New York, en stad som under en period har varit mitt hem. Jag är opraktiskt lagd, älskar tekniska prylar, äter gärna god mat och bloggar om vardagens ting när inspirationen finner sig.

Tweets från Sandra


Kategorier

Länkar

Arkiv

Blogg listad på Bloggtoppen.se
bloglovin