Att döpa en tomte

Postat i Allmänt kl. 22:54 av | Skriv/Läs kommentarer(1) |

Jag fick mig ett riktigt gott skratt alldeles nyss. Jag hade en kort karriär som inköpsass. innan jag sa upp mig för knappt ett år sedan. Vi planerade då detta års julsortiment. Nytt för den omgången var att vi skulle döpa produkterna efter namn, men så vitt jag vet skulle namnen hållas internt. Jag och en annan inköpsass. hade väldigt roligt med och om alla namnen i alla fall. Och vår kära IT-kille Fredrik tjatade som fasen på att vi skulle döpa någon produkt efter honom.

En dag så hittade vi den perfekta produkten, en jättestor tomte. Han fick heta Fredrik. Jag surfade in på webbsidan alldeles nyss för att leta efter adventssiffror eftersom "mina" som jag skulle köpa såklart var tokslut på Åhléns idag. Vad får jag se? En massa tomtar, vid namn Fredrik.


Annons:

Skriv/Läs kommentarer

  • Bettan 2011-11-28 Hahahaa, vad lustigt!

Skriv En Kommentar

Om mig

  • Hej! Jag heter Sandra och har nyligen bosatt mig på Kungsholmen tillsammans med sambo och hund.

    Till vardags arbetar jag och har fram tills nu även varit egen företagare. Min fritid kantas av min stora kärlek, min vovve M, träning, vänner och ett ständigt jagande efter affärsidéer.

    Jag älskar New York, en stad som under en period har varit mitt hem. Jag är opraktiskt lagd, älskar tekniska prylar, äter gärna god mat och bloggar om vardagens ting när inspirationen finner sig.

Tweets från Sandra


Kategorier

Länkar

Arkiv

Blogg listad på Bloggtoppen.se
bloglovin