Att vara

Postat i Hemmet Matlagning Mållgan Livet därtill kl. 16:12 av | Skriv/Läs kommentarer(1) |

Det börjar kännas bätte och bättre för både min och Ms räkning. Spenderade LÅNG tid på apoteket då det visade sig att Djursjukhuset missat att skriva ut recept på antibiotika till M. Jävla klantarslen rent ut sagt. Man kan ju hoppas att de inte "glömmer" något annat.

Så idag har jag varit på apoteket, handlat lite, storstädat, bytt rent, tvättat osv. Nu bakar jag valnötsbröd, mkt spännande. Ska även göra lite sylt för första gången. Började tröttna på lukten av min surdeg i kylen så jag hällde faktiskt ut den (kanske var dumt med tanke på att den var rätt bra..) och i burken ska det hamna sylt istället.
Köpte en hel fisk. Den stirrar på mig varje gång jag öppnar kylen.

Annons:

Skriv/Läs kommentarer

  • 2011-11-03 Hel fisk = vuxenpoäng!

Skriv En Kommentar

Om mig

  • Hej! Jag heter Sandra och har nyligen bosatt mig på Kungsholmen tillsammans med sambo och hund.

    Till vardags arbetar jag och har fram tills nu även varit egen företagare. Min fritid kantas av min stora kärlek, min vovve M, träning, vänner och ett ständigt jagande efter affärsidéer.

    Jag älskar New York, en stad som under en period har varit mitt hem. Jag är opraktiskt lagd, älskar tekniska prylar, äter gärna god mat och bloggar om vardagens ting när inspirationen finner sig.

Tweets från Sandra


Kategorier

Länkar

Arkiv

Blogg listad på Bloggtoppen.se
bloglovin