Att vara hemma i Sverige.

Postat i Livet därtill I Vasastan kl. 15:44 av | Skriv/Läs kommentarer(1) |

Nu är jag alltså hemma igen! Det känns fantastiskt skönt. Borta bra men hemma bäst! Jag är dock bara halvpepp till att börja jobba igen!

Haft en helmysig helg. I fredags ca 15 minuter efter att ha kommit hem (förövrigt rekordsnabbt från arlanda, på drygt 1h tog jag mig ur planet, visade pass etc, hämtade väskan, åkte flygbuss och öppnade dörren, stört snabbt) så knackade det iaf på dörren. Där stod min vän N för att välkomna mig hem med en liter mjölk och sällskap. Det värmde verkligen i hjärtat!

Vi gick och handlade, impregnerade mina nya skor, jag packade upp och så småningom åkte N och lite senare kom F & F för att lämna Mållgan och käka bagels och dricka te. Även det mycket uppskattat!

Shoes up!

Igår sprang jag ärenden i form av omklackning av skor. Inköp av sele och flexikoppel till M och orderutskick.


Mållgan ser ganska nöjd ut!

Sedan låg jag kraschad i soffan ett par timmar framför Gossip Girl, råkade somna en liten sväng.. N kom förbi och vi hade en jättemysig kväll med matlagning och filmtittning. Och en massa inspiration därtill.

Idag har jag varit på spinning och härjat runt med Mållgan i Vanadislunden. Jag kan ju säga att det känns rätt ordentligt när man inte konditionstränat på lite mer än 2 veckor. Jäklar, vad jobbigt det var!!
Annons:

Skriv/Läs kommentarer

  • Nicole 2011-10-20 Jag har aldrig sett Mållgan så söt som på den bilden!! Mums på honom!

Skriv En Kommentar

Om mig

  • Hej! Jag heter Sandra och har nyligen bosatt mig på Kungsholmen tillsammans med sambo och hund.

    Till vardags arbetar jag och har fram tills nu även varit egen företagare. Min fritid kantas av min stora kärlek, min vovve M, träning, vänner och ett ständigt jagande efter affärsidéer.

    Jag älskar New York, en stad som under en period har varit mitt hem. Jag är opraktiskt lagd, älskar tekniska prylar, äter gärna god mat och bloggar om vardagens ting när inspirationen finner sig.

Tweets från Sandra


Kategorier

Länkar

Arkiv

Blogg listad på Bloggtoppen.se
bloglovin