Att marknadsföra smart

Postat i Inspiration kl. 15:48 av | Skriv/Läs kommentarer(0) |

Min första tanke var "Wow, Vi i Vasastan har ändrat layout!". Började läsa längst ned och tyckte det lät vääääääldigt märkligt. Sedan bläddrade jag, upptäckte att det bara var en "försättssida".Haha! Jäkla Bredbandbolaget alltså. Där fick ni mig! Och dessutom fick ni mig att blogga om det. Fullträff! För när jag tittade mer noggrant så stod det ju att det var en annons ifrån dem. Sjukt smart.


Annons:

Skriv/Läs kommentarer

Skriv En Kommentar

Om mig

  • Hej! Jag heter Sandra och har nyligen bosatt mig på Kungsholmen tillsammans med sambo och hund.

    Till vardags arbetar jag och har fram tills nu även varit egen företagare. Min fritid kantas av min stora kärlek, min vovve M, träning, vänner och ett ständigt jagande efter affärsidéer.

    Jag älskar New York, en stad som under en period har varit mitt hem. Jag är opraktiskt lagd, älskar tekniska prylar, äter gärna god mat och bloggar om vardagens ting när inspirationen finner sig.

Tweets från Sandra


Kategorier

Länkar

Arkiv

Blogg listad på Bloggtoppen.se
bloglovin