Att ha söndag

Postat i Livet därtill kl. 15:04 av | Skriv/Läs kommentarer(0) |

Långpromenad med M i Hagaparken
Söndagsro
Diskmaskin igång
Nytvättat hår
Nymålade naglar
Och nu blir det lite Pretty little liars. Snart har jag tittat klart säsong 1. Har blivit en tvseriejunkie märker jag. Men det är ju oerhört behändigt när man dessutom kan titta när man vill.. och hur mycket man vill.

Gick förbi en av videouthyrningarna som ska slå igen. De säljer ut 5 filmer för 100. Borde man passa på?

Förövrigt hittat två recept som jag vill prova. Valnötsbröd och björnbärssylt. Nästa helgs projekt?Igår fick jag återigen uppleva Stockholms "småstadshet". Sprang in i den förra snubben jag dejtade. Kändes sådär. Extra kul att vara kalasbakis då också.Annons:

Skriv/Läs kommentarer

Skriv En Kommentar

Om mig

  • Hej! Jag heter Sandra och har nyligen bosatt mig på Kungsholmen tillsammans med sambo och hund.

    Till vardags arbetar jag och har fram tills nu även varit egen företagare. Min fritid kantas av min stora kärlek, min vovve M, träning, vänner och ett ständigt jagande efter affärsidéer.

    Jag älskar New York, en stad som under en period har varit mitt hem. Jag är opraktiskt lagd, älskar tekniska prylar, äter gärna god mat och bloggar om vardagens ting när inspirationen finner sig.

Tweets från Sandra


Kategorier

Länkar

Arkiv

Blogg listad på Bloggtoppen.se
bloglovin