Att göra ont i hjärtat

Postat i Mållgan Livet därtill kl. 20:42 av | Skriv/Läs kommentarer(1) |

Härligt avslut man fick på veckan. Ikväll skulle jag egentligen på avtackning/styrelsemiddag. Men M, som var hos F&F pga mina s k "kvällsaktiviteter" torsdag+fredag blev fruktansvärt halt och kräktes på förmiddagen idag. Kräkeriet verkade ha varit något tillfälligt men hältan.. ja den är ju inte direkt så att man hoppar av glädje.

Nästan 2300:- fattiigare blev jag och över 2h spenderades hos veterinären. Med råd om att starta en hudutredning på honom.. Ja. Vad ska man säga.. känns fruktansvärt tråkigt. Furunkolos troligen. Han var såpass svullen på tassen att de stack hål -för att lätta på trycket men också för att ta prov. Nu har vi iaf myst ned oss i soffan men jag är lite oroad eftersom han inte druckit så mkt plus att han inte kissat eller bajsat sedan imorse/igår. Det gör ont i mitt hjärta när jag ser att min lillfis hoppar runt efter bästa förmåga eftersom han har ont.

I varje fall stannade F med mig under praktiskt taget hela veterinärbesöket, plus att hon hämtade mig i Danderyds sjukhus. Och skjuts fick jag av F&F hela vägen hem. Tusen tack och jag är så fruktansvärt tacksam för att jag har sådana fina vänner.. det värmer verkligen <3.

Känner mig hyfsat down just nu och tänker fokusera på Idol och godis. Kanske hörs imorgon!


Annons:

Skriv/Läs kommentarer

  • Bettan 2011-10-28 Snällt av F&F! Men stackars Mållgan!! Du får berätta mer sen! Kram

Skriv En Kommentar

Om mig

  • Hej! Jag heter Sandra och har nyligen bosatt mig på Kungsholmen tillsammans med sambo och hund.

    Till vardags arbetar jag och har fram tills nu även varit egen företagare. Min fritid kantas av min stora kärlek, min vovve M, träning, vänner och ett ständigt jagande efter affärsidéer.

    Jag älskar New York, en stad som under en period har varit mitt hem. Jag är opraktiskt lagd, älskar tekniska prylar, äter gärna god mat och bloggar om vardagens ting när inspirationen finner sig.

Tweets från Sandra


Kategorier

Länkar

Arkiv

Blogg listad på Bloggtoppen.se
bloglovin