Att vara lite småpirrig

Postat i Livet därtill kl. 20:00 av | Skriv/Läs kommentarer(0) |

Känns helt galet. Imorgon ska jag träffa någon som jag inte sett på över 3 år(!). Känns nästan lite pirrigt och nervöst.. haha... egentligen helt utan anledning. Det är en kompis ifrån New York så det sjuka är ju att vi ses ju sedan nästnästa vecka också! Dvs om det inte blir sjukt otrevligt imorgon.. Det tror jag inte, men det kan man ju inte heller veta! På 3 år hinner man ju förändras en hel del. Ska dock bli sjukt spännande att höra om vad han faktiskt gjort här i Sverige.

Så imorgon blir det tomt i bloggen. Vet inte riktigt hur det ska gå med sen kvällsaktivitet imorgon och sedan en förhoppning om att stå på gymmet startklar 06.00 på tisdag. Den som lever får se!
Annons:

Skriv/Läs kommentarer

Skriv En Kommentar

Om mig

  • Hej! Jag heter Sandra och har nyligen bosatt mig på Kungsholmen tillsammans med sambo och hund.

    Till vardags arbetar jag och har fram tills nu även varit egen företagare. Min fritid kantas av min stora kärlek, min vovve M, träning, vänner och ett ständigt jagande efter affärsidéer.

    Jag älskar New York, en stad som under en period har varit mitt hem. Jag är opraktiskt lagd, älskar tekniska prylar, äter gärna god mat och bloggar om vardagens ting när inspirationen finner sig.

Tweets från Sandra


Kategorier

Länkar

Arkiv

Blogg listad på Bloggtoppen.se
bloglovin