Att ta tillvara på en onsdagsmorgon

Postat i Allmänt kl. 08:04 av | Skriv/Läs kommentarer(0) |

Snart varor uppe i 3h! Imorse blev det gym å det känns fruktansvärt bra..nu. Men jag ifrågasatte mig och mina påhitt starkt när klockan ringde. När jag kom fram till gymmet så hade de inte ens öppnat. Jag och en kille stod och hängde på låset och som tur var fick vi vänta inne -inte ute. Nu är jag påväg till jobbet, borde faktiskt inte bli så sen. Går nog att jobba in unde lunchen! Ha en fin onsdag, snart helg igen!
Annons:

Skriv/Läs kommentarer

Skriv En Kommentar

Om mig

  • Hej! Jag heter Sandra och har nyligen bosatt mig på Kungsholmen tillsammans med sambo och hund.

    Till vardags arbetar jag och har fram tills nu även varit egen företagare. Min fritid kantas av min stora kärlek, min vovve M, träning, vänner och ett ständigt jagande efter affärsidéer.

    Jag älskar New York, en stad som under en period har varit mitt hem. Jag är opraktiskt lagd, älskar tekniska prylar, äter gärna god mat och bloggar om vardagens ting när inspirationen finner sig.

Tweets från Sandra


Kategorier

Länkar

Arkiv

Blogg listad på Bloggtoppen.se
bloglovin