Att summera gårdagen

Postat i Livet därtill kl. 15:58 av | Skriv/Läs kommentarer(1) |

Det är hyfsat lugnt och stilla i huset f n. Jag är halvseg efter en redig springtur och M är trött och nöjd efter 1h aktivitet i hundrastgården!

Även om jag sov bort praktiskt taget halva dagen så känner jag att jag hunnit med massor! Frukost, springtur, handla, aktivera Mållgan, tvätta håret och plocka ur en dismaskin. Ingen måndagsångest so far. Det känns bra!

Men gårdagen då, här kommer den:


Sprang stan runt efter presenter (nu är alla klara, yes!) i mina mörkgröna pumps vilket resulterade i 3 härliga bllåsor! Men det är det väl värt ;)


M lattjade runt lite i rastgården

Vi åkte ut till V-tuna. Han fick ha löplina. Men tror ni att han sprang runt då? Nää.. Stod typ still och undrade vafan jag höll på med och varför jag inte drog i kopplet. Jag gjorde ett s k "godisträd" (tips från hundkursen). Samma sak där.. ja, kul en gång, sen så var det bara jobbigt. Bara att inse, min hund är inte som alla andra hundar. Han är lite smålat (återspegling?)


Sedan var det mat som gällde. Och inte så lite heller.

Satt ute på balkongen med infravärme. Asnice!

Jag stod för efterätten, vilken även den blev uppskattad. Cheesecake.

Tanken var att jag skulle sova kvar men så kunde jag få skjuts hela vägen hem så på den vägen blev det. Och det var jäkligt skönt med tanke på mitt 12h sovpass. Nu känner jag mig redo för en ny vecka! Den här helgen blev balansen perfekt. Träffa några vänner, få "egentid", göra hunden glad, träffa familjen och träna. Och kanske det bästa - inte stressa så mkt.


Annons:

Skriv/Läs kommentarer

  • Nicole 2011-09-27 Snygg tjej!!

Skriv En Kommentar

Om mig

  • Hej! Jag heter Sandra och har nyligen bosatt mig på Kungsholmen tillsammans med sambo och hund.

    Till vardags arbetar jag och har fram tills nu även varit egen företagare. Min fritid kantas av min stora kärlek, min vovve M, träning, vänner och ett ständigt jagande efter affärsidéer.

    Jag älskar New York, en stad som under en period har varit mitt hem. Jag är opraktiskt lagd, älskar tekniska prylar, äter gärna god mat och bloggar om vardagens ting när inspirationen finner sig.

Tweets från Sandra


Kategorier

Länkar

Arkiv

Blogg listad på Bloggtoppen.se
bloglovin