Att skapa sig en helhet

Postat i Jobb kl. 18:55 av | Skriv/Läs kommentarer(1) |

Yes, det är höst! Och den har börjat förskräckligt bra. En New York-resa som väntar, ett heltidsjobb, mål som börjar bli uppfyllda, en ökad förståelse för vårt affärssystem (nerdy) och en del annat.

Jag är sjukligt trött så det blir en megatidig kväll kan jag lova. Ska lägga mig inom en timme. Precis ätit lite middag och M verkar väldigt trött han med.. Fick undan mycket på jobbet idag vilket känns superskönt.

 
Denna dag har fordrat en kopp te, två dubbla kaffekoppar, två frukter och en himlans massa vatten. Vilket förstås inneburit att jag sprungit på toaletten som värsta pensionären..


Äntligen lyckades jag få till en översikt över min "To Do"-lista. Dessutom med lite roliga, knalliga färger.

Jag måste fundera lite på hur man gör sitt skrivbord roligare också. Jag menar, ska jag sitta där minst 8h om dagen så tänker jag inte stirra in i en tråkig, grå halvskärmvägg eller ha papper över hela skrivbordet.

Nej, nu säger jag godnatt. Snart helg!
Annons:

Skriv/Läs kommentarer

  • Nicole 2011-09-03 Jag har en hel del trevliga, roliga och uppiggande bilder från nu och framför allt förr som jag kan bidra med!:D

Skriv En Kommentar

Om mig

  • Hej! Jag heter Sandra och har nyligen bosatt mig på Kungsholmen tillsammans med sambo och hund.

    Till vardags arbetar jag och har fram tills nu även varit egen företagare. Min fritid kantas av min stora kärlek, min vovve M, träning, vänner och ett ständigt jagande efter affärsidéer.

    Jag älskar New York, en stad som under en period har varit mitt hem. Jag är opraktiskt lagd, älskar tekniska prylar, äter gärna god mat och bloggar om vardagens ting när inspirationen finner sig.

Tweets från Sandra


Kategorier

Länkar

Arkiv

Blogg listad på Bloggtoppen.se
bloglovin