Att pusta ut

Postat i Livet därtill kl. 21:09 av | Skriv/Läs kommentarer(0) |

Alltså ja.. Jag måste lära mig att hantera stress bättre. Jag var så uppjagad efter jobbet att jag nästan skakade. Som om det var någon eftergrej av det adrenalin som har pumpat omkring febrilt i kroppen. Stackars M fick vara på dagis till 18:40 idag-

En snäll kollega på marknadsavdelningen kom förbi vid 11 och sa att hon gärna gav bort sin massage till mig eftersom hon inte kunde. Självklart tackade ja till 30 minuters avslappning på lunchen även fast jag egentligen inte hade tid. Tror egentligen inte att jag får heller eftersom jag är konsult, men det tyckte hon att jag skulle strunta i :-). Kom ned till massarören och var stört stressad.. sen när jag låg där tänkte jag jobb, jobb, jobb enda tills jag sa till mig själv på skarpen att nu fasen fick det räcka (jag är mycket väl medveten om att man inte kan göra något åt det när man väl ligger där). Känns skönt att jag senast igår sa till min vän E att hon måste se till att ta pauser/lunch på hennes jobb och att släppa tankarna -bra att jag efterlever det själv, hehe. Massören gav mig iaf tips på hur jag kunde stretcha för att försöka få ut muskelskiten jag har på ena sidan av min rygg.

Men nu sitter jag här, något jag längtat efter hela veckan, nytvättat hår, ansiktsmask och en kopp te.

FIck prioritera om idag. Blev ingen träning utan extra mycket jobb. Minimalt med städning. Imorgon eftermiddag går jag på något som tydligen stavas s-e-m-e-s-t-e-r.


Påväg till gymmet häromdagen. Några bilar men väääldigt öde

06:40

Gårdagens besök i Liljeholmen fick mig att längta lite efter nyproduktion igen. Vilket är stört konstigt med tanke på alla mina bekymmer tidigare. Men om man säger såhär då, en ny, asfräsch lägenhet med toppmodernt kök och superfint/stort badrum -utan problem.
Annons:

Skriv/Läs kommentarer

Skriv En Kommentar

Om mig

  • Hej! Jag heter Sandra och har nyligen bosatt mig på Kungsholmen tillsammans med sambo och hund.

    Till vardags arbetar jag och har fram tills nu även varit egen företagare. Min fritid kantas av min stora kärlek, min vovve M, träning, vänner och ett ständigt jagande efter affärsidéer.

    Jag älskar New York, en stad som under en period har varit mitt hem. Jag är opraktiskt lagd, älskar tekniska prylar, äter gärna god mat och bloggar om vardagens ting när inspirationen finner sig.

Tweets från Sandra


Kategorier

Länkar

Arkiv

Blogg listad på Bloggtoppen.se
bloglovin