Att ha 15-kaffe

Postat i Allmänt Mållgan kl. 15:00 av | Skriv/Läs kommentarer(0) |

Nu är det eftermiddagsfika i sjukstugan här. Mållgan äter märgkex och jag chevrémackor med ett inte alltför dåligt kaffe. Riktigt bra blev det faktiskt. Fortfarande ont i huvudet.Hittade min fis såhär imorse. Han vet hur man njuter av livet!Annars är det lite som att sitta på nålar här hemma. Börjar bli lite uttråkad. VIll bli frisk. Försöker att inte tänka alltför mycket vilket är rätt så svårt när man inte underhåller sig med så mkt (självförvållat dock).
Horisontalläge väntar igen.
Annons:

Skriv/Läs kommentarer

Skriv En Kommentar

Om mig

  • Hej! Jag heter Sandra och har nyligen bosatt mig på Kungsholmen tillsammans med sambo och hund.

    Till vardags arbetar jag och har fram tills nu även varit egen företagare. Min fritid kantas av min stora kärlek, min vovve M, träning, vänner och ett ständigt jagande efter affärsidéer.

    Jag älskar New York, en stad som under en period har varit mitt hem. Jag är opraktiskt lagd, älskar tekniska prylar, äter gärna god mat och bloggar om vardagens ting när inspirationen finner sig.

Tweets från Sandra


Kategorier

Länkar

Arkiv

Blogg listad på Bloggtoppen.se
bloglovin