Helgen.

Postat i Livet därtill Jobb kl. 19:32 av | Skriv/Läs kommentarer(0) |

Fredagen inleddes med en tur upp till landet för att lämna av min lillfis. Med oss hade vi den mycket "värdefulla" radiostyrda helikoptern som tillhör min bror. Storebror alltså. Han tyckte att jag skulle hålla den i famnen i dryga 1 1/2h. Det tyckte inte jag.Hos min mamma och hennes man åt vi supergott grillat med efterföljande paj till dessert.

Lördagen kom och jag hann i tid till tåget!

Tågresan blev lite roligare!

I Göteborg var vädret dystert..

Jag blev hämtad av min snälla chef och hennes man vid tågstationen. Då sken solen och det mörka var som bortblåst :D. Hann göra diverse sista minuten-grejer innan vi åt lunch!

September spelar

Vi alla överlevde båtturen som blev mycket lyckad! Sedan väntade en konsert med September och vidare utgång i stan. Taxiresan till hotellet var nästintill den roligaste då de plockat in extra bilar från bl a Malmö. Vår chaufför hade "discobroms" som han själv uttryckte det (innebar att han bromsade helt stört ryckigt så att vi höll på att kissa på oss), knappade in fel adress på gpsen vilket gjorde att vi var påväg till Kalmar och slutligen racade han mot en amerikanare utan ljuddämpning "för svenska bilar är ju bättre!!!". Vi överlevde och hittade hem till slut.


Halvdöd på söndag kväll


Annons:

Skriv/Läs kommentarer

Skriv En Kommentar

Om mig

  • Hej! Jag heter Sandra och har nyligen bosatt mig på Kungsholmen tillsammans med sambo och hund.

    Till vardags arbetar jag och har fram tills nu även varit egen företagare. Min fritid kantas av min stora kärlek, min vovve M, träning, vänner och ett ständigt jagande efter affärsidéer.

    Jag älskar New York, en stad som under en period har varit mitt hem. Jag är opraktiskt lagd, älskar tekniska prylar, äter gärna god mat och bloggar om vardagens ting när inspirationen finner sig.

Tweets från Sandra


Kategorier

Länkar

Arkiv

Blogg listad på Bloggtoppen.se
bloglovin