Att vara en obotlig tidspessimist

Postat i Allmänt Jobb kl. 08:15 av | Skriv/Läs kommentarer(0) |

Eftersom jag är tidernas bästa tidspessimist (tror alltid att tiden INTE räcker till) så fick jag halvt slaganfall då jag kom ned till tbanan och det stod 7 minuter! Men nu sitter jag här, kom i lagom tid till centralen, hann köpa en efterlängtad chailatte ifrån espressohouse och var framme vid perrongen i samma ögonblick som tåget rullade in! Och vagnen stannade precis vid mig. Så håll tummarna nu för att turen fortsätter hela vägen och extra mycket på Gbgs central som alltid har en tendens att sluta i kaos, haha!
Annons:

Skriv/Läs kommentarer

Skriv En Kommentar

Om mig

  • Hej! Jag heter Sandra och har nyligen bosatt mig på Kungsholmen tillsammans med sambo och hund.

    Till vardags arbetar jag och har fram tills nu även varit egen företagare. Min fritid kantas av min stora kärlek, min vovve M, träning, vänner och ett ständigt jagande efter affärsidéer.

    Jag älskar New York, en stad som under en period har varit mitt hem. Jag är opraktiskt lagd, älskar tekniska prylar, äter gärna god mat och bloggar om vardagens ting när inspirationen finner sig.

Tweets från Sandra


Kategorier

Länkar

Arkiv

Blogg listad på Bloggtoppen.se
bloglovin