Att motverka vardagstråket.

Postat i Matlagning kl. 18:53 av | Skriv/Läs kommentarer(1) |

Jag har precis insett varför jag helt tappat sugen när det gäller matlagning. Det är för att jag inte provat att laga något nytt på ja, typ hela sommaren. Inte konstigt att det blir tråkigt. Så tack vare min vän N som jag pratade med precis innan jag skulle laga köttfärsås för tredje veckan idag, fick jag idéen om en gulaschsoppa. Sagt och gjort. Tack N  <3!Annons:

Skriv/Läs kommentarer

Skriv En Kommentar

Om mig

  • Hej! Jag heter Sandra och har nyligen bosatt mig på Kungsholmen tillsammans med sambo och hund.

    Till vardags arbetar jag och har fram tills nu även varit egen företagare. Min fritid kantas av min stora kärlek, min vovve M, träning, vänner och ett ständigt jagande efter affärsidéer.

    Jag älskar New York, en stad som under en period har varit mitt hem. Jag är opraktiskt lagd, älskar tekniska prylar, äter gärna god mat och bloggar om vardagens ting när inspirationen finner sig.

Tweets från Sandra


Kategorier

Länkar

Arkiv

Blogg listad på Bloggtoppen.se
bloglovin