Att köpa på bild

Postat i Livet därtill kl. 16:41 av | Skriv/Läs kommentarer(1) |

Hmm jag är lite fundersam över om jeansen ska få åka tillbaka eller inte!  köpa jeans på postorder är fasen inte lätt.. trodde faktiskt att jag hade provat ut dessa i affären, men tydligen är det någon annan modell. De sitter som ett smäck där bak, men känns lite stora fram.. Får se hur de artar sig under eftermiddagen!


Ser förtaskig ut f n (utkommen från duschen) så det blir en avklippt bild. Behåller iaf skjortan, den blir grym under kavaj.

Helgen blir rätt lugn.. Imorgon blir det kanske ett träningspass på dagen (om jag känner mig bättre, men det verkar gå åt rätt håll), drink med gamla klassen och söndagen är hyfsat oplanerad! 

Annons:

Skriv/Läs kommentarer

  • Nicole 2011-08-28 På den här bilden ser skjortan som gjuten ut på dig!

Skriv En Kommentar

Om mig

  • Hej! Jag heter Sandra och har nyligen bosatt mig på Kungsholmen tillsammans med sambo och hund.

    Till vardags arbetar jag och har fram tills nu även varit egen företagare. Min fritid kantas av min stora kärlek, min vovve M, träning, vänner och ett ständigt jagande efter affärsidéer.

    Jag älskar New York, en stad som under en period har varit mitt hem. Jag är opraktiskt lagd, älskar tekniska prylar, äter gärna god mat och bloggar om vardagens ting när inspirationen finner sig.

Tweets från Sandra


Kategorier

Länkar

Arkiv

Blogg listad på Bloggtoppen.se
bloglovin