Att ha hund i sängen

Postat i Livet därtill kl. 15:17 av | Skriv/Läs kommentarer(0) |

Hej från sängen!

Ja, det  läget nu. M var halvjobbigt inatt för han skulle verkligen ligga MITT i sängen. Konstant (trots att jag flyttade honom). Det är ju himlans mysigt att han ligger i sängen tycker jag, men han får gärna vara stilla. Men Ssdan gick jag och la mig lite för sent också samt är fortfarande förkyld. Ändring på det tills ikväll.

Hann iaf köpa med mig ny hundmat påvägen från jobbet. Har tvättat tre maskiner (inkl akutsprungit till ICA eftersom jag hade slut på tvättmedel) och hängt upp allt här i lgh. Orkar inte vänta på att tvätten ska torka i tvättstugan så det är skönare att ha den här uppe. Passade på att skriva upp mig på ny tvättid eftersom det kommer att vara svårt för mig att tvätta dagtid i fortsättningen. Från den 1a börjar jag köra heltid.. så nu försöker jag njuta av de två sista dagarna som halvtidsarbetande. Det ska bli rätt skönt att få fasta tider faktiskt och kanske dessutom en krona eller två mer i plånboken.

Nu ska jag kurera mig ännu mer!
Annons:

Skriv/Läs kommentarer

Skriv En Kommentar

Om mig

  • Hej! Jag heter Sandra och har nyligen bosatt mig på Kungsholmen tillsammans med sambo och hund.

    Till vardags arbetar jag och har fram tills nu även varit egen företagare. Min fritid kantas av min stora kärlek, min vovve M, träning, vänner och ett ständigt jagande efter affärsidéer.

    Jag älskar New York, en stad som under en period har varit mitt hem. Jag är opraktiskt lagd, älskar tekniska prylar, äter gärna god mat och bloggar om vardagens ting när inspirationen finner sig.

Tweets från Sandra


Kategorier

Länkar

Arkiv

Blogg listad på Bloggtoppen.se
bloglovin