Att glamma till sin middag

Postat i Livet därtill Matlagning kl. 19:40 av | Skriv/Läs kommentarer(1) |

Recept på det stavas högklackat!Haha!

Ni kanske tycker att jag är lite knäpp. Men egentligen handlar det inte om att "glamma" till sin tonfisksallad (jäklar vad jag har längtat efter grönsaker, nu blir mamma glad! Kylen har varit himlans tom på det senaste veckan). Det handlar om att gå in dem och vänja sig att gå i dem. Jag ska bli bäst på att gå i högklackat och för det krävs det lite träning, speciellt med tanke på att jag började gå mer i klackar för bara 2-3 år sedan. Inbillar mig att det är bra balansträning också. Anledningen till att bli bäst? För att det är så fult när man inte kan gå och jag som ska ha ett par högre Louboutins (ja, kanske inte 12cm då) inom ett par år måste förbättra mig pronto.


Annons:

Skriv/Läs kommentarer

  • Nicole 2011-08-28 Jag hejjar på dig!!:D Privatlektion snart igen??

Skriv En Kommentar

Om mig

  • Hej! Jag heter Sandra och har nyligen bosatt mig på Kungsholmen tillsammans med sambo och hund.

    Till vardags arbetar jag och har fram tills nu även varit egen företagare. Min fritid kantas av min stora kärlek, min vovve M, träning, vänner och ett ständigt jagande efter affärsidéer.

    Jag älskar New York, en stad som under en period har varit mitt hem. Jag är opraktiskt lagd, älskar tekniska prylar, äter gärna god mat och bloggar om vardagens ting när inspirationen finner sig.

Tweets från Sandra


Kategorier

Länkar

Arkiv

Blogg listad på Bloggtoppen.se
bloglovin