Många tankar!

Postat i Allmänt Företagandet kl. 14:05 av | Skriv/Läs kommentarer(0) |

Hej därute,

Hemkommen ifrån jobbet. Dagen gick som vanligt supersnabbt. Idag upptäckte jag vår trevliga terass, wow! Där kan man ju lätt sitta och äta matlåda.. Matlåda som förövrigt verkar bannlyst på vår avdelning, haha, men det ska jag ändra på. F n har jag verkligen inte ekonomi till att äta ute. När jag jobbar heltid kommer nog den andra sidan fram.. En lunch á 90 kronor * 20 dagar = 1 800:-. 1 800 spänn, spara det i fem månader så har du antingen en trevlig Mulberryväska alternativt kan investera och få en trevlig avkastning.

Hursomhelst. Jag är ju väldigt kluven. Det blir bara ett halvår till med webbshopen. Sedan så får jag väl ta och byta namn på bloggen? Även om jag känner mig som en entreprenör och aldrig kommer sluta drömma så kan jag inte blogga eller ha ett entreprenörskapsfokus. Det känns bara inte rätt. Det som skrämmer mig med tanken att avregga mitt företag är att en del av mig försvinner. Det låter lite konstigt.. men att ha företag är lite av min identitet. Så inte nog med att gå in på mitt 25e år så kommer jag alltså att få en identitetskris. Haha! Men även om jag själv inte har något eget så kommer jag att brinna för det egna företagandet.

Eftermiddagen är relativt oplanerad.. ska fortsätta leta biljetter.. Berättar mer när och om det blir bokat. Sedan är det spinning kl 18 och innan dess hämta vovvsi.
Annons:

Skriv/Läs kommentarer

Skriv En Kommentar

Om mig

  • Hej! Jag heter Sandra och har nyligen bosatt mig på Kungsholmen tillsammans med sambo och hund.

    Till vardags arbetar jag och har fram tills nu även varit egen företagare. Min fritid kantas av min stora kärlek, min vovve M, träning, vänner och ett ständigt jagande efter affärsidéer.

    Jag älskar New York, en stad som under en period har varit mitt hem. Jag är opraktiskt lagd, älskar tekniska prylar, äter gärna god mat och bloggar om vardagens ting när inspirationen finner sig.

Tweets från Sandra


Kategorier

Länkar

Arkiv

Blogg listad på Bloggtoppen.se
bloglovin