Ledig söndag!

Postat i Allmänt kl. 12:14 av | Skriv/Läs kommentarer(0) |

God morgon!

Jag sitter och funderar på vad jag vill göra idag. Jag har ingenting planerat och jag har ngen hund hemma. Shit. Vad gör man då egentligen? Kanske ska ta en liten promenad in till city, slökolla runt, gå till gamla stan? Hmm..

Har precis känt av vilken skillnad deet är mellan mitt Mexiko- och Sumatrakaffe från Starbucks. Helt galet, verkligen olika smaker. Bokat en klipptid hos Toni&Guy i veckan. Känns väldigt skönt eftersom jag känner att mitt hår är katastrof just nu (kan även bero på att jag inte har klippt det sedan i början på mars).

Imorgon måste jag prioritera att få iväg en order som det har varit en himla massa strul med.. känner även att det kommer att bli en fullspäckad dag på jobbet. Avdelningsmöte i 2 1/2 timmar och en uppsjö mail och kalkyler att ta tag i. Huh. Men. Nu är jag ledig - så bort med de tankarna.

Ha en fin söndag!


Annons:

Skriv/Läs kommentarer

Skriv En Kommentar

Om mig

  • Hej! Jag heter Sandra och har nyligen bosatt mig på Kungsholmen tillsammans med sambo och hund.

    Till vardags arbetar jag och har fram tills nu även varit egen företagare. Min fritid kantas av min stora kärlek, min vovve M, träning, vänner och ett ständigt jagande efter affärsidéer.

    Jag älskar New York, en stad som under en period har varit mitt hem. Jag är opraktiskt lagd, älskar tekniska prylar, äter gärna god mat och bloggar om vardagens ting när inspirationen finner sig.

Tweets från Sandra


Kategorier

Länkar

Arkiv

Blogg listad på Bloggtoppen.se
bloglovin