Kaffe - livets brygd

Postat i Hemmet kl. 14:00 av | Skriv/Läs kommentarer(0) |

Packade upp och invigde min kvarn idag! Blev lite konfunderad först då den verkade använd.. var lite kaffe i liksom.. Men sedan såg jag denna lapp. Haha. Känns lite kul att de kvalitetstestar grejerna.
Resultatet var mycket bra! Det går inte att jämföra sättet kaffet blir malt på mellan denna kvarn och min gamla. Inbillar mig även att kaffearomen kom fram på ett helt annat sätt. Kaffet smakade lite annorlunda (och jag hoppas att det INTE har med att göra att jag körde avkalkning på maskinen för ett tag sedan). Sköljde ur den väldigt noga men hmm ja..

Nu sska jag börja göra mig iordning. Ska hänga med syrran idag då pappa och pappas fru ska på fest!


Annons:

Skriv/Läs kommentarer

Skriv En Kommentar

Om mig

  • Hej! Jag heter Sandra och har nyligen bosatt mig på Kungsholmen tillsammans med sambo och hund.

    Till vardags arbetar jag och har fram tills nu även varit egen företagare. Min fritid kantas av min stora kärlek, min vovve M, träning, vänner och ett ständigt jagande efter affärsidéer.

    Jag älskar New York, en stad som under en period har varit mitt hem. Jag är opraktiskt lagd, älskar tekniska prylar, äter gärna god mat och bloggar om vardagens ting när inspirationen finner sig.

Tweets från Sandra


Kategorier

Länkar

Arkiv

Blogg listad på Bloggtoppen.se
bloglovin