Go bananas

Postat i Okategoriserat kl. 13:07 av | Skriv/Läs kommentarer(0) |

Är det något jag avskyr så är det känslan av att vara sen/komma försent. Tokmycket på jobbet idag och jag behövde verkligen dra när jag eg slutar, 12. Men det var omöjligt så 12.30 kastade jag mig iväg. Så nu sitter jag uppjagad på tbanan (en egenskap som är mindre bra..kan ju liksom inte komma fram snabbare) Imorgon kommer jag iaf kunna jobba till 14.30, samma på fredag! Kommer behövas med tanke på vad som komma skall och att allt verkligen gick snett idag! Kommer därmed bli en tråkblogg närmsta dagarna! Have fun kids!
Annons:

Skriv/Läs kommentarer

Skriv En Kommentar

Om mig

  • Hej! Jag heter Sandra och har nyligen bosatt mig på Kungsholmen tillsammans med sambo och hund.

    Till vardags arbetar jag och har fram tills nu även varit egen företagare. Min fritid kantas av min stora kärlek, min vovve M, träning, vänner och ett ständigt jagande efter affärsidéer.

    Jag älskar New York, en stad som under en period har varit mitt hem. Jag är opraktiskt lagd, älskar tekniska prylar, äter gärna god mat och bloggar om vardagens ting när inspirationen finner sig.

Tweets från Sandra


Kategorier

Länkar

Arkiv

Blogg listad på Bloggtoppen.se
bloglovin