Full start på veckan

Postat i Okategoriserat kl. 17:23 av | Skriv/Läs kommentarer(0) |

Full rulle kan man ju säga.. Och även om jag lätttat från jobbet så känner kg mig stressad. Nu är jag påväg för att hämta min lilla minigris. Sedan hoppas jag att jag hinner slänga mig in på Posten innan de stänger!!! Ikväll har jag massa att göra, men bara kul grejer..kolla lite biljetter etc! Hoppas att det svalnar lite också eftersom jag tänkte springa! Hörs!
Annons:

Skriv/Läs kommentarer

Skriv En Kommentar

Om mig

  • Hej! Jag heter Sandra och har nyligen bosatt mig på Kungsholmen tillsammans med sambo och hund.

    Till vardags arbetar jag och har fram tills nu även varit egen företagare. Min fritid kantas av min stora kärlek, min vovve M, träning, vänner och ett ständigt jagande efter affärsidéer.

    Jag älskar New York, en stad som under en period har varit mitt hem. Jag är opraktiskt lagd, älskar tekniska prylar, äter gärna god mat och bloggar om vardagens ting när inspirationen finner sig.

Tweets från Sandra


Kategorier

Länkar

Arkiv

Blogg listad på Bloggtoppen.se
bloglovin