En evighetstorsdag

Postat i Allmänt kl. 13:44 av | Skriv/Läs kommentarer(0) |

Torsdagen var som sagt halvgalen. På måndag kommer det att vara full rulle på jobbet kan jag lova. Hade egentligen behövt vara kvar längre men skulle lämna M hos mamma och mammas man. Stressade som en tok från jobbet, missade precis tbanan (10minuters trafik), jagade ut till Täby, visade sig att de var 25 minuter sena så jag och M spenderade den tiden i spöregnet. Men som tur var hade jag paraply, värre för vovven dock som stod och huttrade. Jagade tillbaka till stan, vrålhungrig, köpte banan, kaffe och bulle på Pressbyrån, tog bussen till mataffären för att handla.

Där kan de tydligen inte heller stava..


Styrde seglet hemåt, började göra en Västerbottenpaj...

Städade, målade naglarna, duschade, packade för att sedan slänga mig iväg till pappa, pappas fru och lillasyster som är här över helgen. Pappa kom med förslaget att vi skulle köpa min kaffekvarn (försenad födelsedagspresent. Så vi slängde oss ned (5 minuter innan stängning) till Lagamati och köpte den!

Tusen tack! Fick även ett par jättefina örhängen av syrran ;)


Sedan blev jag bjuden på middag på Tennstopet.. mycket trevligt!En mycket god Pakchoi med chevré!

Efter den trevliga och goda middagen sprang jag hemåt och sedan blev det bl a en promenad i HagaparkenAnnons:

Skriv/Läs kommentarer

Skriv En Kommentar

Om mig

  • Hej! Jag heter Sandra och har nyligen bosatt mig på Kungsholmen tillsammans med sambo och hund.

    Till vardags arbetar jag och har fram tills nu även varit egen företagare. Min fritid kantas av min stora kärlek, min vovve M, träning, vänner och ett ständigt jagande efter affärsidéer.

    Jag älskar New York, en stad som under en period har varit mitt hem. Jag är opraktiskt lagd, älskar tekniska prylar, äter gärna god mat och bloggar om vardagens ting när inspirationen finner sig.

Tweets från Sandra


Kategorier

Länkar

Arkiv

Blogg listad på Bloggtoppen.se
bloglovin