Uninspired

Postat i Allmänt kl. 22:08 av | Skriv/Läs kommentarer(0) |

Jag lever och mår bra. Bara väldigt oinspirerad och okreativ f n. Även jobbat betydligt mer än halvdagar.
Idag kom påskharen med påskägg till hela företaget. Väldigt generöst med tanke på de groteskt stora ägg som har stått lite överallt. Även jag som "bara" är knsult fick ett. En gest jag verkligen uppskattar.

Imorgon kommer det vara stendött på kontoret (är tydligen en ledig dag) men jag måste jobba. Jag vill inte gå på påskledighet med massa saker hängandes över mig. Så ett par timmar imorgon blir det allt!

Vi hörs!

Annons:

Skriv/Läs kommentarer

Skriv En Kommentar

Om mig

  • Hej! Jag heter Sandra och har nyligen bosatt mig på Kungsholmen tillsammans med sambo och hund.

    Till vardags arbetar jag och har fram tills nu även varit egen företagare. Min fritid kantas av min stora kärlek, min vovve M, träning, vänner och ett ständigt jagande efter affärsidéer.

    Jag älskar New York, en stad som under en period har varit mitt hem. Jag är opraktiskt lagd, älskar tekniska prylar, äter gärna god mat och bloggar om vardagens ting när inspirationen finner sig.

Tweets från Sandra


Kategorier

Länkar

Arkiv

Blogg listad på Bloggtoppen.se
bloglovin