Kul helg!

Postat i Allmänt kl. 15:57 av | Skriv/Läs kommentarer(0) |

Helgen har varit finemang. Jag har hunnit med att fixa lite mat inför festen i lördags. träffa min kära vän E för vin på Kåken och Riche, spinning och core,  lunch med syrran och pappas fru, 30årsfest samt handlat och lämnat in min micro som tyckte att den skulle gå sönder igår. Jag fick äta frusna bär och en halvfrusen macka till frulle. Men jag ska INTE klaga, micron är 1 år och 11 månader. Garantin går ut i maj. Så nu fick jag lägga till 110:- för en ny micro som kommer till butik på tisdag. Får se om även den får åka tunnelbana då, haha, shit vad folk kollade när jag lämnade in den gamla.


Jag som är kass på att slå in och skapa grejer med händerna överhuvudtaget blev mycket nöjd med inslagning och det hemmagjorda grattiskortet som matchade utmärkt.

 

Kul helg och nu är det dags för arbetsvecka!

Annons:

Skriv/Läs kommentarer

Skriv En Kommentar

Om mig

  • Hej! Jag heter Sandra och har nyligen bosatt mig på Kungsholmen tillsammans med sambo och hund.

    Till vardags arbetar jag och har fram tills nu även varit egen företagare. Min fritid kantas av min stora kärlek, min vovve M, träning, vänner och ett ständigt jagande efter affärsidéer.

    Jag älskar New York, en stad som under en period har varit mitt hem. Jag är opraktiskt lagd, älskar tekniska prylar, äter gärna god mat och bloggar om vardagens ting när inspirationen finner sig.

Tweets från Sandra


Kategorier

Länkar

Arkiv

Blogg listad på Bloggtoppen.se
bloglovin