Det jämnar ut sig

Postat i Allmänt kl. 17:59 av | Skriv/Läs kommentarer(0) |

Idag gjorde jag tidernas dyrast luggklippning. 120:-. Jag tror att hon knappade in fel, men det har varit så billigt vid de andra tillfällena så jag antar att det jämnar ut sig. Om inte med det, så med färgaffären. 20% rabatt får vi alla som bor i samma förening. Wihoo.. det är fan mycket pengar/bra rabatt! Synd att jag inte visste det när jag köpte färg där förut, men nu tas det igen :D

Annons:

Skriv/Läs kommentarer

Skriv En Kommentar

Om mig

  • Hej! Jag heter Sandra och har nyligen bosatt mig på Kungsholmen tillsammans med sambo och hund.

    Till vardags arbetar jag och har fram tills nu även varit egen företagare. Min fritid kantas av min stora kärlek, min vovve M, träning, vänner och ett ständigt jagande efter affärsidéer.

    Jag älskar New York, en stad som under en period har varit mitt hem. Jag är opraktiskt lagd, älskar tekniska prylar, äter gärna god mat och bloggar om vardagens ting när inspirationen finner sig.

Tweets från Sandra


Kategorier

Länkar

Arkiv

Blogg listad på Bloggtoppen.se
bloglovin