Stress

Postat i Allmänt kl. 15:05 av | Skriv/Läs kommentarer(0) |

Jag är lite låg också. Shit vad jag har stressat.

Hade tvättstugan kl 14 men jag kom inte ifrån jobbet förrän 13.45. Som tur är har man ju 30 min på sig att fånga in sin tvättid. Så 14:25 hade jag slängt mig ned i tvättstugan med hälften av tvätten och ingen hade norpat min tid. Tur! Nu har jag hunnit ladda 5 maskiner och that's about it. Något företagande orkar jag inte med idag.. Är helt slut. Har inte hunnit äta lunch än och då blir det som det blir..Annons:

Skriv/Läs kommentarer

Skriv En Kommentar

Om mig

  • Hej! Jag heter Sandra och har nyligen bosatt mig på Kungsholmen tillsammans med sambo och hund.

    Till vardags arbetar jag och har fram tills nu även varit egen företagare. Min fritid kantas av min stora kärlek, min vovve M, träning, vänner och ett ständigt jagande efter affärsidéer.

    Jag älskar New York, en stad som under en period har varit mitt hem. Jag är opraktiskt lagd, älskar tekniska prylar, äter gärna god mat och bloggar om vardagens ting när inspirationen finner sig.

Tweets från Sandra


Kategorier

Länkar

Arkiv

Blogg listad på Bloggtoppen.se
bloglovin