Sämsta kollen

Postat i Allmänt kl. 15:01 av | Skriv/Läs kommentarer(0) |

Galen. Det är vad jag blir. Min semesterersättning från det FÖRRA bemanningsföretaget jag arbetade på skulle bli utbetalt idag. Jag mailade om det för EN månad sen. Men vad tror ni har hänt.. Jag har "råkat" falla bort från deras lista över utbetalningar som ska göras.

Jaha. Det var dem pengarna det. Jag ringde dem precis och de sa att de gör "extra" utbetalningar nästa fredag. Vilket jag tycker är oacceptabelt när jag t o m mailat och sagt att jag efterlyser mina pengar en månad innan. Så jag sa att de får försöka betala ut på måndag då jag, precis som alla andra människor, har räkningar. Hon som jag pratade med hade ingen befogenhet att göra det så hon skulle försöka prata med någon annan om det. Jippi. Alltid är det något. Det är tur att jag har en buffert.. men vad hade hänt om jag inte hade det?

Jag blir så himla less!!!

Annons:

Skriv/Läs kommentarer

Skriv En Kommentar

Om mig

  • Hej! Jag heter Sandra och har nyligen bosatt mig på Kungsholmen tillsammans med sambo och hund.

    Till vardags arbetar jag och har fram tills nu även varit egen företagare. Min fritid kantas av min stora kärlek, min vovve M, träning, vänner och ett ständigt jagande efter affärsidéer.

    Jag älskar New York, en stad som under en period har varit mitt hem. Jag är opraktiskt lagd, älskar tekniska prylar, äter gärna god mat och bloggar om vardagens ting när inspirationen finner sig.

Tweets från Sandra


Kategorier

Länkar

Arkiv

Blogg listad på Bloggtoppen.se
bloglovin