Lappskrivaren

Postat i Allmänt kl. 15:40 av | Skriv/Läs kommentarer(0) |

Igår fick jag väl skämmas lite.. Jag har trott att en granne fört ett himlans oväsen genom att dra något tvärsöver golvet ett par gånger om dagen/kvällen så att det har låtit som att mitt tak ska trilla in den senaste tiden. Jag skrev en liten lapp och la i folks brevlådor på våningen över då jag inte riktigt visste om deras våningsplan var exakt likadant disponerat med lägenheter som mitt. På kvällen kom en av grannarna ned och sa att hon inte flyttade någonting, hon var dessutom den som bodde rakt ovanför mig. Däremot föreslog hon att det kunde vara sprängningarna från Citybanan - tydligen spränger de enda fram till 22 på kvällarna. Jag uppskattar verkligen att hon kom och berättade det samtidigt som jag kände mig rätt så dum. Tur iaf att lappen inte var fullt så otrevlig i alla fall.

Så, nu vet vi. Citybanan. Kanske är det inte heller något fel på IKEAs tavellist/tavlor som trillar ned från den, det kanske helt enkelt är Citybanan. Tur att jag satt fast dem med tejp.

Annons:

Skriv/Läs kommentarer

Skriv En Kommentar

Om mig

  • Hej! Jag heter Sandra och har nyligen bosatt mig på Kungsholmen tillsammans med sambo och hund.

    Till vardags arbetar jag och har fram tills nu även varit egen företagare. Min fritid kantas av min stora kärlek, min vovve M, träning, vänner och ett ständigt jagande efter affärsidéer.

    Jag älskar New York, en stad som under en period har varit mitt hem. Jag är opraktiskt lagd, älskar tekniska prylar, äter gärna god mat och bloggar om vardagens ting när inspirationen finner sig.

Tweets från Sandra


Kategorier

Länkar

Arkiv

Blogg listad på Bloggtoppen.se
bloglovin