En låda med mat

Postat i Jobb kl. 15:34 av | Skriv/Läs kommentarer(0) |

Har precis formligen slängt i mig en matlåda med lasagne. Jag var helt galet hungrig. Normalt sätt så slutar jag ju 12 på dagarna men när klockan var 11.15 så fick jag helt plötsligt mucho mucho att göra! Jag gick från jobbet 14.30 och då hade jag "glömt" att äta lunch. Ja, även fast jag äter hemma, äter jag oftast matlåda -jag gillar att laga mat och jag gillar att laga mat så att det blir över. Mycket behändigt att ha det färdigt vid sådana här tillfällen!

Jag tänkte bjuda på lite blogginlägg här nu.. har några bilder som jag inte laddat över på ett par dagar.

Finn ett fel/ett stycke humor.


Annons:

Skriv/Läs kommentarer

Skriv En Kommentar

Om mig

  • Hej! Jag heter Sandra och har nyligen bosatt mig på Kungsholmen tillsammans med sambo och hund.

    Till vardags arbetar jag och har fram tills nu även varit egen företagare. Min fritid kantas av min stora kärlek, min vovve M, träning, vänner och ett ständigt jagande efter affärsidéer.

    Jag älskar New York, en stad som under en period har varit mitt hem. Jag är opraktiskt lagd, älskar tekniska prylar, äter gärna god mat och bloggar om vardagens ting när inspirationen finner sig.

Tweets från Sandra


Kategorier

Länkar

Arkiv

Blogg listad på Bloggtoppen.se
bloglovin